WIE WE ZIJN?

Kortingsok is een portaal dat volledig is toegewijd aan kortingsbonenkortingscodesaanbiedingen en actiecodes die in 2020 werden geboren als de grootste Nederlandse site in zijn soort. Vandaag is Vrijkortings de toonaangevende kortingscode site in Europa.

RICHTLIJNEN EN MISSIE

Het project van Kortingsok werd geboren volgens enkele richtlijnen, zoals:
• De korting moet voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Hiervoor kan iedereen door onze registratie bij de site onze kortingscode gebruiken.
• De korting moet gratis zijn en in geen geval moet de gebruiker betalen om de kortingsbon te kunnen gebruiken. Bij Kortingsok kunnen alle kortingscodes gratis worden gebruikt.
• De korting mag geen geglobaliseerde beperkingen bevatten. Kortom, online kortingscodes zijn, iedereen op het Europese grondgebied kan profiteren van onze kortingscodes.
Om deze reden is onze constante inzet om contact op te nemen met de belangrijkste online bedrijven, zowel in Europa als in het buitenland, om onze gebruikers de beste aanbiedingen en de meest recente kortingscodes op de markt te verkrijgen en beschikbaar te maken voor geef iemand de mogelijkheid om online te winkelen terwijl hij geld spaart. Het netwerk van partnerschappen dat we in deze jaren hebben weten te creëren, is onze kracht en ons winnende wapen waarmee we continu exclusieve kortingscodes kunnen krijgen die niet verkrijgbaar zijn op andere portals van onze concurrenten.